0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTA

PRODUKTSERIER (0)

ÖVRIGA (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

Ljusberäkning

DIALux beräkningsprogram

DIALux är ett beräkningsprogram för många typer av anläggningar inom- och utomhus.

Med detta får du ett planeringsverktyg för professionell beräkning av belysning. Programmet är i första hand utvecklat för ljusdesigners och elkonsulter men kan självklart också användas av Solars kunder.

Dialux är utvecklat för Windows och laddas enkelt ned via www.dialux.com .  

 

Se alla produkter här

Vi hjälper gärna dig med din belysningsberäkning.

Solar Light erbjuder ett brett produktsortiment som är noga utvalt med vikt på teknik, funktionalitet och modern design som passar både för interiöra eller exteriöra belysningsanläggningar.

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ HJÄLP MED DIN NÄSTA LJUSBERÄKNING! 

 

Klicka nedan för att mejla dina frågor till oss. 

 

Beställ Ljusberäkning

Om du är kund hos Solar idag, kan du klicka här så hjälper vi dig med din ljusberäkning.

 

 

Solar Sverige AB

Solar Sverige är en del av Solar koncernen, som är en av nordeuropas ledande leverantör och tjänsteföretag. Solar Sverige erbjuder ett omfattande produktprogram inom EL, VVS, Industri/Automation och Säkerhetsprodukter, vi är ett av de ledande och mest moderna företag inom området. Solar Sverige har 45 stycken Drive-Ins med personlig kunskap på plats för att hjälpa dig som kund. Våra produkter levereras från 2 centrallager med säker och miljövänlig transport ut till dig till dagen efter, behöver du snabbare transport löser vi detta såklart. Solar Sverige har huvudkontor i Göteborg där alla våra centrala funktioner finns.

Solar Sverige jobbar hårt med att kunna täcka behovet för våra kunder, vi lagerför över 100.000st artiklar för snabb leverans till våra kunder och deras unika lösningar. Att förstå och fylla våra kunders behov är en målsättning för vår gemensamma framgång.

Besök Solar Sverige Solar Sverige

Solar Skolan

Är utvecklingen snabb inom ditt område? Är du lika kunnig som dina kollegor? Solar School erbjuder våra kunder att hålla jämna steg med ny teknik, regler och allt annat som rör sig snabbt i vår spännande bransch.

SE SKOLANS KURSER SOLAR SKOLAN